Heren 1 speelt met nieuwe inloopshirts tegen Pauwervoll H1

Zaterdag 17 maart de koploper mag weer een wedstrijd spelen om behoud van de koppositie. Na een bewogen weekend uit in Schalkhaar waar we 3-2 winnen en dus de concurrentie punten kon inlopen bleek dat dus minder waar! Nijkerk wint 3-1 van Epe wat ons weer 2 punten uitlaat lopen op de lange mannen uit Epe.

Vandaag mochten we inspelen in onze nieuwe inspeelshirts mede mogelijk gemaakt door JK Dienstverlening en handel bedankt daarvoor! Na een goeie warming-up en een aantal goeie beats uit de underground scene van Hamburg konden we dan gaan beginnen aan de wedstrijd.

Set 1 beginnen we met Willy als spelverdeler gebroeders Niebeek als Passenloper, gebroeders Beelen op het midden, Konis als Diagonaal en Tinus mag de plek als Libero weer invullen omdat Sannie de aanstaande papa nog een week rust nodig had! We beginnen stabiel pass is goed en ook het aanvallend spel is om over naar huis te schrijven! Alleen kunnen we niet echt een groot gat slaan om wat marge in te bouwen! Bij 16-15 vinden we het wel genoeg geweest! Er komt meer druk in der service en de uitploeg heeft het daar moeilijk mee. Dit zorgde voor heel veel verwarring bij de ploeg die op rare momenten gingen wisselen! Na goede scores en goed verdedigingswerk is het dan al snel voorbij 25-17 voor ons. Hoppa set 1 is binnen!

Set 2 mocht dan gaan beginnen we bleven staan zoals we geëindigd waren. De worden van de coach waren duidelijk de druk erop houden zoals we in de 2de helft van set 1 deden en dan kwam het allemaal wel goed. Zo gezegd zo gedaan al gauw hadden we een ruime voorsprong te pakken. En deze gaven we ook niet meer uit handen. Het aanvallend geweld en overal zat wel een handje onder werd de tegenstander allemaal wat teveel. De jongens begonnen om mekaar te bekken en dat was voor ons een goed teken. Set 2 was in een mum van tijd afgelopen 25-14 in het voordeel van ons.

Set 3 mocht beginnen doel was duidelijk verpletteren die gasten uit Ermelo en snel door naar set 4. Maar het zat ons allemaal niet mee deze set veel fouten aan onze kant. Aanvallend kwamen we er lastig door en verdedigend was het ook allemaal niet je van het. Daantje die al stond te trappelen in het hok mocht erin komen. Daantje kwam erin voor EV deze wissel kon het spel de andere kant doen omslaan maar helaas dit mocht niet zo zijn. Na een ruime achterstand komen we nog goed terug en verliezen we deze set met 21-25. We weten allemaal willen we aan het eind van het seizoen onszelf weer kampioen noemen dan moeten we ook deze potjes winnen! Dus de doelstelling voor set 4 was duidelijk. Terug naar hoe we de eerste 2 sets speelde en de gasten geen extra punt geven.

Set 4 EV kwam er weer in voor daantje. Set 4 was weer een sterke set van onze kant alles klopte weer en aanvallend kwamen we er weer goed doorheen. Service druk was hoog en we gunde de gasten geen punt na veel fel strijd en de nodig rammers konden we deze set gemakkelijk naar ons toe trekken. Set 4 winnen we met 25-13. Al met al een goeie wedstrijd van onze kant.

Wij willen graag de supporters bedanken die er waren om ons te steunen!  We spelen op 7 April weer een thuiswedstrijd tegen SDS H1 dit is een directe concurrent om de 1ste plek dus we kunnen  alle steun weer goed gebruiken dus wij hopen u dan weer te zien!