Bekerwedstrijd: Hellas H1 vs. Dynamo H1

Aanstaande zaterdag verwachten we het grote Dynamo Heren 1 in Nunspeet. De lange mannen uit Nunspeet spelen tegen Dynamo voor de volgende ronde van de beker. Dat de fans van Dynamo er wel zin in hebben blijkt wel want ze hebben een bus gehuurd om de enorme reis naar Nunspeet te maken 🙂

Wij, van heren 1, hopen dan ook dat we de Dynamo fans kunnen verwelkomen met de nodige supporters uit Nunspeet en omgeving. Het moet tenslotte wel een thuiswedstrijd blijven! Dus blok alvast je agenda zaterdag en kom ons aanmoedigen! De zaal is vanaf 17.00uur open voor een drankje en om 17.30uur start de wedstrijd. Het belooft een mooie wedstrijd te worden dus neem je trommels, ratels en toeters mee. Dan maken we er een onvergetelijke bekerwedstrijd van!

Graag tot zaterdag, groeten van de lange mannen van Nunspeet