Hellas H1 tegen Avior H3

Afgelopen zaterdag stond het affiche Hellas H1 tegen Avior H3 op het programma. Als je naar de stand kijkt, dan zou je ervan uit kunnen gaan dat dit een makkelijke overwinning gaat worden, maar Avior heeft het al een aantal goede ploegen flink lastig gemaakt. Oppassen voor ons dus.

De locatie van onze thuiswedstrijd was deze keer anders dan normaal. Sportfondsen vond het een goed idee om de zaal aan een andere vereniging te verhuren. Hier waren wij uiteraard niet erg blij mee, maar hier is inmiddels al genoeg over gezegd, dus de schrijver van dit verslag zal zich even inhouden.

We speelden onze wedstrijd hierdoor in Elspeet. Daantje stuurde Ted ondanks wat oponthoud veilig naar sporthal Op de Heide. We gingen er na onze promotie vorig jaar van uit dat we daar niet meer heen hoefden, maar dat moest nu dus toch. In ieder geval willen we onze vrienden in Elspeet bedanken voor de gastvrijheid.

Dan naar de wedstrijd, het inslaan zag er prima uit en Pinkeltje hamerde erop dat we scherp aan de wedstrijd zouden beginnen. De opstelling was als volgt: Willy als spelverdeler, Könis op de dia, de gebroeders Niebeek op de passer/loper positie en de gebroeders Beelen op het midden. Sannie deed zijn blauwe libero shirtje weer aan. Tinus was ietsje later door werk en Bonus stond een veld verderop te coachen en af en toe mee te spieken.

Zoals wel vaker hadden we lak aan de woorden van Pinkeltje en begonnen we slap aan de wedstrijd. Ondanks matig spel pakken we op wilskracht toch de set met 25-20. Nou, doorpakken en op naar een 4-0 overwinning denk je dan. Daar dacht Avior anders over. Zij speelden een prima 2de set en wij bleven matig spelen. Een paar wissels hadden ook niet het gewenste effect en we verliezen set 2 met 25-19. Na deze set besluiten we de frustratie om te zetten naar werklust. Rikus gaat deze set op de dia spelen, Tinus wordt passer/loper en Daantje speelt voor Pritt. We spelen een hele goede 3de set, met goede passing, mooie aanvallen en vooral veel werklust. We winnen de set dik met 25-14. Set 4 is dan weer een stuk minder goed, maar we blijven net aan de goede kant van de score: 25-23.

Onze slechtste wedstrijd van dit seizoen, volgens Pinkeltje, maar we winnen wel en zolang je slechte wedstrijden blijft winnen, dan blijf je lekker meedoen bovenin. Na de wedstrijd was het nog lang gezellig in de kantine. John Kanon gaf aan dat de Triangel ook bezorgd in Elspeet en de pizza’s en kapsalons smaakten prima! Hierna sloten we een geslaagde zaterdag af met een housewarming/verjaardag bij EV.

Alle fans die aanwezig waren bedankt! Onze volgende wedstrijd is uit in Ermelo. 23 november om 21.15 om precies te zijn. Ik zou zeggen, neem lekker de vrijdag vrij en kom lekker een potje volleybal kijken, als Pauwervol gaat proberen onze ongeslagen reeks te doorbreken.