Willy opzoek naar zijn killstreak!

volleybal-vereniging-hellas-nunspeet-heren1-2016-wedstrijdverslagHet is zaterdag en er staat weer een thuis ronde op het programma! Deze week is het een potje tegen de mannen van VZK uit Wezep. Als iedereen klaar is met zijn taken, zoals coachen of fluiten, kunnen we beginnen. De muziek is gereed en klinkt lekker. Riekus vertelt ons dat we vanaf het begin scherp moeten beginnen aangezien dat ons manco is van de laatste wedstrijden.

Set 1 begint met Könis op de dia Willy als ballenwipper EV en Bonus als midden, Lars en Tinus als passenlopersen onze vertrouwde libero Sannie. We beginnen nu ook echt zoals Riekus het gezegd heeft scherp en aanvallend. We komen op een mooie voorsprong maar dan gebeurt het we komen er aanvallend niet door. Onze middenmannen hebben het zwaar met de 2 andere middens van VZK en aan de buitenkanten wordt weinig gescoord. De eerste set gaat dan ook helaas verloren met 20-25.

Riekus vertelt ons even snel wat er fout gaat en daarmee moeten we het doen, snel door met set 2. We beginnen deze set met een wijziging in de opstelling Daantje komt erin voor Könis. We beginnen wat afwachtend en moeite met scoren. Na verloop van de set komt er wat meer gang achter en bouwen we een kleine voorsprong op. Veel verdedigend werk wordt er gedaan waardoor we ons goed staande kunnen houden. Eind van de set gaat het weer wat moeilijker maar uiteindelijk gaan de punten onze kant op en deze set werd gewonnen met 25-21.

Set 3 gaat beginnen we gaan door zoals we geëindigd zijn. We beginnen met dezelfde spelers als de 2e set. MAARRRR dan nog maar een paar punten gespeeld en het noodlot slaat toe. Daantje onze dia springt op de hak van Willy en moet er gelijk af met een blessure. Ja, u las het goed Willy veroorzaakt weer een blessure bij een medespeler vorige keer al Bonus bijna knock-out en nu Daantje z’n enkel kaduuk. Zo’n spelverdeler wilt iedereen wel in zijn of haar team. Lars staat niet zijn beste wedstrijd te spelen dit seizoen en wordt gewisseld voor Riekus zelf en deze set wordt daarna gewonnen met 25-17

Set 4 kunnen we lang en kort over zijn. Kort ga ik het houden, de mannen van VZK waren wat vermoeid en daardoor konden wij aan de buitenkanten meer scoren ook deze set werd met 25-17 gewonnen. Een 3-1 winst is gemaakt en daar dronken we na die tijd maar een poar biertjes op.

Wilt u nou weten wie volgende wedstrijd het slachtoffer wordt van Willy of ons gewoon aanmoedigen? Dat kan we spelen op 3 november uit in Elspeet om 21:15