Keeping up with dames 1: Een teken van leven

Joehoe! Het heeft even mogen duren, maar we zijn er weer! Ik zal jullie snel even bijpraten over wat er de afgelopen tijd is gebeurd, zodat iedereen weer helemaal op de hoogte is. Voor de competitie goed en wel kon beginnen waren er al een aantal dingen gebeurd.
Maaike B (klinkt als een crimineel, maar ik zweer je dat we dit alleen doen om de verwarring met de andere Maaike, Maaike S, te voorkomen) had al een geruime tijd aangekondigd (lees: jaren) dat zij een uitstapje naar het buitenland ging maken. Eind augustus is ze vertrokken en gelukkig mogen we haar eind november weer verwelkomen!

Miranda besloot dat, nu het kampioenschap na jaren veilig gesteld is, het tijd is voor de volgende stap: moeder worden! Hartstikke leuk voor haar natuurlijk, maar tijdens wedstrijden is het niet zo handig. Gelukkig vervult ze haar rol als assistent coach met verve en zorgt zij er voor dat wij gehydrateerd in het veld staan met de nodige motivatie.

Ismay is na de zomer bij dames 2 aangesloten en Wendy is vanuit dames 2 ons komen versterken in de rol van libero.
Ook besloot bijna het hele team collectief op vakantie te gaan in oktober. Hier door hebben wij, met uitzondering van 1 bekerwedstrijd, geen verdere wedstrijden in oktober gespeeld.

Hoe is het dan met de competitie gegaan? Nou daar kunnen we heel kort over zijn. Wisselvallig.

Tot nog toe hebben we 3 wedstrijden gespeeld, waarvan we er 1 hebben gewonnen en 2 hebben verloren. Positieve punten tot nog toe aan het promoveren naar de promotie klasse zijn:

• We weten weer hoe het voelt om te verliezen, wat er voor zorgt dat wij juist gemotiveerder raken om te winnen. Wie wil er nou verliezen?
  • We komen in plaatsen en bij sporthallen waar we nog nooit eerder zijn geweest, dus we doen veel aan sight seeing.
  • We krijgen scheidsrechters van de bond geleverd die wij mogen beoordelen en zo nodig via Facebook kunnen toevoegen als blijkt dat ze er wel erg leuk uit zagen.

Op dit moment staan we bijna onderaan, vooral omdat wij ook de minste wedstrijden hebben gespeeld. Er steekt nog geen team er ruim boven uit wat er voor zorgt dat de competitie open blijft liggen. Er zijn nog genoeg mogelijkheden voor ons om ons omhoog te spelen.
De eerst volgende uitdaging is zaterdag 10 november om 15.00 tegen EVV dames 1. Daarna spelen we op zaterdag 17 november om 18.00 in Schalkhaar.

Als je het tot zo ver hebt gelezen ben je een topper en we hopen je dan ook snel te zien bij 1 van onze wedstrijden!

Groetjes!