Koffie met appelkruimel

Zaterdag 30 maart 2019 stond voor de lange mannen de uitdienst tegen de nummer laatst Toesj uit Heteren op het programma. Het was de eerste uitwedstrijd sinds een lange tijd dat Ted weer mocht rijden na zijn winterslaap. We vertrekken om 10.30 richting het mooie zuiden. U zult wel denken 10:30 uur dat moet een typefout zijn, maar nee in Heteren zijn het vroege vogels. Met getoeter en vrolijk gezang zakten we via A50 neer beneden af.

Onderweg bedachten we dat het lekker zal zijn om bij “La Plaats” langs de snelweg een kopje koffie met een blok appelkruimel te nemen. Na deze pitstop gingen we bij Arnhem de brug over, je weet wel net zoals vroeger maar nu de andere kant op, en rechts lag het plaatsje Heteren. Heteren u weet wel dat dorpje dat bekend staat om …, nee wij hebben ook geen flauw idee. Eenmaal aangekomen in Heteren kwamen we tot de aangename verrassing dat de kantine van Toesj een heerlijk terras in het zonnetje had. Met deze mooie gedachte dat we daar over 2 uurtjes met een biertje kunnen zitten, gingen wij ons omkleden.

Met de woorden van coach Pinkeltje, niet te makkelijk over deze wedstrijd denken want anders krijgen we het deze wedstrijd nog lastig, beginnen wij aan onze warming up.

De eerste set beginnen we met de volgende opstelling: Willie als spelverdeler, Könis op de diagonaal, Daantje en Rikus op de pass loper posities, broeders Beelen op het midden en last not least onze libero Nelis. Op het begin was er niks aan handje, tot de 20-14 voorsprong. Hierna werden we toch een beetje gemakzuchtig. De pass kwam niet meer bij Willy, van de ballen die wel aan kwamen, kwamen de ballen niet nauwkeurig bij de aanvallers en lukt dit laatste wel maakten de aanvallers verkeerde keuzes. Conclusie de eerste set werd met 25-23 verloren.

Even schelden op elkaar en door, concentratie was er weer en de 2e set werd simpel gewonnen met 25-13. De 3e set kwam Tinus er in voor Daantje en Bonus voor Pritt. Ook de laatste 2 sets werd vrij simpel gewonnen (25-20 en 25-14). Conclusie: weer 4 punten er bij, setje laten liggen, maar we doen nog gewoon mee voor plek 3. En gauw het terras op!

Aankomende zaterdag staat in Nunspeet de wedstrijd tegen nummer 2 Gemini op het programma. Aanvang 18.30. Uit verloren we de spannende wedstrijd met 3-1. Dus we hebben wat recht te zetten en na afloop gaan we hoe dan ook aan de BBQ genoeg motivatie dus!

We zien u zaterdag graag in de sporthal, let wel op de wedstrijd wordt om 18.30uur gespeeld omdat er ‘s ochtends een minitoernooi is.