Een thuiswedstrijd, maar dan uit en een dolle donderdagavond

Zaterdag 11 november hadden wij een thuiswedstrijd tegen Hierden. De parkeerplaats van de Feitenhof stond tot onze verbazing helemaal vol. Niet omdat wij daar moesten spelen, maar omdat er een korfbalwedstrijd gespeeld zou worden. Daarom mochten wij onze thuiswedstrijd spelen in Elspeet, je bedenkt het niet.

De wedstrijd zelf verliep heel wisselend. We begonnen de eerste set ontzettend sterk me al snel een dikke voorsprong op het bord. HSC had wel tussendoor nog een goede serie aan services, maar de set ging met 25-11 naar ons.

De tweede set werd het wat spannender en gingen we zelf domme fouten maken en waren we super laf in de aanval. We lieten HSC teveel in hun spel komen. We wisten wel de set te winnen, met 25-20, maar wisten dat we voor de beruchte derde set een tandje bij moesten zetten.

Dat lukte niet en we verloren de derde set met 22-25. Shit. Helemaal shit omdat we de vierde set gemakkelijk wonnen met 25-11. Helaas dus een puntje gemorst, maar wel met 4 punten naar huis.

Afgelopen donderdag speelden we tegen Pauwervoll in Ermelo. De weg naar Ermelo was een lastige. We zullen eerlijk toegeven, wij rijden echt nog weleens verkeerd, maar nu was het flink zoeken geblazen door afgesloten wegen en falende navigatiesystemen. Maar het lukte!

Helaas was coach Gert afwezig door griep. Gelukkig wilde Lars ons wel coachen, wat hij heel goed deed! Nogmaals bedankt Lars! Wij zelf deden het ook niet onaardig, want we wonnen de wedstrijd met 4-0. We hadden goede servicedruk met veel aces, mooie doorspeelballetjes die direct scoorden en een goede verdediging. Er was geen moment in de wedstrijd dat het ernaar uitzag dat we punten zouden laten liggen in Ermelo. Daarom konden een aantal teamies tijdens de rally alvast een ererondje maken.

De setstanden waren: 25-19, 25-18, 25-13, 25-18.

Zaterdag 2 december spelen we thuis tegen Zeewolde, de nummer twee in de competitie. Als we deze wedstrijd winnen mogen we ons koploper blijven noemen. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden en we hopen dat jullie ons massaal komen aanmoedigen. We spelen om 15:00.

Kusjes,

Dames 1