Tijd voor een feestje!

Afgelopen zaterdag mochten de lange mannen van heren1 aantreden tegen de mannen van HSC heren 1. De uitwedstrijd werd eenvoudig met 4-0 gewonnen, dus de opdracht was duidelijk, de 5 punten blijven in Nunspeet. Afwezigen zijn vandaag Konis, (Kuuhle wilde graag naar zijn grote idool Konis Hupen (www.youtube.com/watch?v=PcRyjkYdDxM) vernoemd worden dus zijn nieuwe bijnaam luidt vanaf nu Konis), Willy en Arjanus. Konis stond op de lange latten, Arjanus moest dames 2 naar de overwinning (3-1) coachen en Willy heeft last van zijn scheenbeen en was dus niet inzetbaar.

We starten met de volgende opstelling, Rikus als ballenopwipper, Daantje op de diagonaal, Lars en Tinus op de lopers posities en de gebroeders Beelen starten op de midposities. We gaan voortvarend van start en maken mooie punten, we spelen de set netjes uit en winnen de eerste set met 25-11.

De tweede set starten we weer in de zelfde opstelling, het spelbeeld is  hetzelfde als in de eerste set, we blijven netjes spelen en ook deze set wordt ruim gewonnen, 25-14.

In de 3e set komt Bonus op de plek van Eeuwige veeg, in deze set zakt de concentratie even weg en kan HSC lang in het spoor blijven. We wisselen mooie punten af met veel slordigheden aan onze kant, tot 17-17 gaat het gelijk op, dan zetten we even aan en halen we ook de 3e set met 25-19 binnen. De overwinning is binnen, nu alleen nog het bonuspunt binnen harken voordat we aan het bier kunnen.

De laatste set komt Eeuwige veeg weer terug in het veld, hij vervangt Pritt. De laatste set spelen we weer ons eigen spelletje en maken we mooie punten. We spelen de set rustig uit en winnen de laatste set met 25-12.

Zoals de titel al aangeeft is het wel weer tijd voor een feestje, onze 12e 4-0 overwinning is binnen en we mogen stiekem al van het kampioensfeest dromen, echter willen we op 12 maart al een feestje gaan vieren met vereniging. Houdt 12 maart dus alvast vrij in je agenda en kom een feestje vieren in de foyer. Meer info volgt nog!

De volgende wedstrijd is op 6 februari, in de polder ver onder zeeniveau, in en tegen Swifterband heren 2. De wedstrijd start om 14.30 en we hopen weer op de steun van al onze trouwe fans te kunnen rekenen!