Wedstrijdverslag Hellas Dames 1 – VVH Dames 2

Afgelopen zaterdag 10 oktober hadden we een thuiswedstrijd tegen VVH Dames 2. Het eindresultaat 3-1  gewonnen.

We begonnen het inspelen fanatiek en met een lekkere beat. De tribune zat vol wat we enorm leuk vonden.

De eerste set gingen we goed van start. We hadden een redelijke service druk waar we aardig wat punten mee maakte. Wel hadden we moeite om de laatste punten te pakken waardoor we Harderwijk dichterbij lieten komen. We hebben deze set met 25-17 gewonnen. Aan het eind van de set zeiden we al tegen elkaar dat we er niet te makkelijk over moeten denken en alert moeten blijven.

Waar we elkaar al voor waarschuwde gebeurde al in de tweede set. Ons spel was wat tam en het was erg stil in het veld. Pas nadat Harderwijk de 20 punten was gepasseerd kregen werden we weer wakker. We zijn nog dichterbij gekomen maar de voorsprong was al te groot. We hebben deze set weggeven met 25-23.

Tijdens de derde set kregen we de lol in het volleybal weer terug en begonnen de punten die we behaalde weer te vieren. Met 25-20 wonnen we de set. De vierde set wonnen we met een overtuigende eindstand 25-15. Overtuigend spel kunnen we het nog niet noemen. We hebben het beste van onszelf nog niet laten zien. Waar het aan ligt…… Niet aan onze mooie nieuwe tenues! En binnenkort zijn ook onze nieuwe trainingspakken binnen met dank aan Meijers intersport en Querco-reclame.

Onze volgende wedstrijd is ook weer thuis op 31 oktober, zien we jullie dan weer?! 31 Oktober is ook de inleverdatum voor de boekjes van de grote clubactie. Nog 3 weken om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden op de hoofdprijs van 100.000 euro!! Zet hem op!!

volleybal-vereniging-hellas-nunspeet-westrijdverslag-2015

We zijn alweer druk met het plannen van ons volgende teamuitje!!

Groetjes van Dames 1!