wedstrijdverslag H1 uit op bezoek bij Dynamo H5

De avond viel over het mooie Nunspeet overal op het nieuws was het gesprek van die avond de storm die eraan zat te komen. De lange mannen uit Nunspeet maken zich klaar om weer met de auto de kant van Apeldoorn op te gaan. De tegenstander van vanavond is Dynamo Heren 5. We gaan er vanavond weer een potje van maken Lars is teruggekeerd bij de selectie na een goeie stage in het buitenland. Er werd niet afgesproken maar gelijk door gejaagd naar de mooi sporthal in Apeldoorn het Omnisport. Eenmaal aangekomen bij de hal begint de barre tocht van 4 trappen omhoog om nog even een lekker bakje koffie te scoren. Na nog even wat te hebben staan staren kunnen we de tocht naar beneden maken op zoek naar een kleedkamer en beginnen aan de voorbereiding.

De voorbereiding kon beginnen en de sfeer zat er al goed in. Na het omkleden konden we het veld betreden en konden nog even wat volleybal aanschouwen. De wedstrijd voor ons was afgelopen en we konden beginnen aan onze wedstrijd. Na goeie warming-up kon de eerste set eindelijk beginnen. De opstelling was als volgt Nelis mocht een keer verschijnen in een rood shirtje als ballenwipper aangezien Willy een blessure heeft afgelopen en een goed huilie huilie verhaal erbij had. Tinus en Rikus mochten op de passenlopers positie spelen, Bonus en Prittje mochten de middenpositie vervullen, Könis mocht op ze vertrouwde plek als dia en ArmyBoy Lars mocht als stofzuiger dienen in het achterveld.

Set 1 kon beginnen het was allemaal even wennen aan onze nieuwe ballenwipper. Al gauw hadden we het gaatje geslagen door een paar mooie blokjes van onze Könis. Hierdoor konden we met een goeie voorsprong wat makkelijker volleyballen. Na enige tijd slopen er wat foutjes in onnodige service foutjes of ballen die te makkelijk worden weggegeven. Maar gelukkig weten we het niveau goed vast te houden en de set met 25-20 te winnen.

Set 2 kon beginnen en we bleven ongewijzigd verder volleyballen. Na een goeie service tegen kwamen we op achterstand te staan alleen wisten we deze vakkundige weer terug te schroeven. Na wat enig commentaar van beide kanten van het veld op de arbitrage werden de aanvoerders even bij elkaar geroepen en verteld dat als er nog een keer commentaar was er een kaart kon volgen. En juist u raad het al een keer commentaar kwam er van onze kant zeker nog een keer lekker Willy! Wil pakt als coach een mooie gele kaart die als boeten staat voor het hele team lekker willy! Na een vermeende opstellingsfout van de tegenstander konden we 5 minuten wachten tot ze goed stonden. Na veel ergernis van de scheidsrechter kreeg ook de spelverdeler aan hun kant ook een gele kaart te zien. Na een partijtje goed volleybal kon deze set ook worden gewonnen met 25-22.

Set 3 was bijna een kopie van set 2 met matig volleybal van beide kanten loopt het gelijk op en bouwen we door wat slimme punten een goeie voorsprong op die we niet meer uit handen geven. Gelukkig houd deze set iedereen hun mond dicht en pakken we geen extra kaart meer ook deze set werd gewonnen met 25-22.

Set 4 kon beginnen Rikus nam zijn plaats in op de bank en Daantje kreeg zijn minuten als passenloper. Set 4 was heel rommelig en niet goed we kwamen op een achterstand van 18-13. Na een Time-out kwamen we beter in ons spel en werden er punten gescoord en kon bonus een mooi percentage aan aanval/scoring plaatsen grote klasse Bonus! Ook deze set werd gewonnen met 25-22.

Tijd voor een biertje! Maar eerst douchen want anders moeten we weer keer extra de trappen op en af. Na een paar biertjes en een bittergarnituur tijd voor een lekker rondje bij de KFC.

Onze volgende wedstrijd is Zaterdag 15-02 thuis tegen Blok EVC om 17:00 komt allen kijken.