Wedstrijdverslag Hellas Dames 1 – N.V.C. Dames 1

Afgelopen zaterdag hadden we een thuiswedstrijd tegen het sympathieke team NVC dames 1. De meiden genoten nog even van de koffie en cake maar moesten toen toch echt aan de bak.

De eerste set hadden we een kleine voorsprong, helaas kreeg Miranda een paar punten voor de winst een blessure. Ondanks dat we ons goed herpakte ging het punt naar NVC met 27-29.

Door de blessure stonden in de tweede set een aantal spelers op een andere positie. Hier moesten we aan wennen en het pakte nog niet lekker uit. De derde set hebben we nog wat geschoven in de opstelling en dit pakte goed uit , NVC had geen antwoord meer terug. Wat NVC ook probeerde zoals vragen of het publiek weg mocht, het mocht niet baten. De laatste drie sets waren we super aan het spelen en was er een lekker sfeertje in het team. We hebben deze sets gewonnen 2x 25-17 en 15-11 gewonnen.

De uiteindelijke stand 3-2 GEWONNEN!

Dat word conditietraining meisjes van NVC want als je het geen eens meer kan opbrengen om ons te feliciteren met onze overwinning….

Publiek: bedankt voor jullie aanmoediging, wij hebben dit zeer gewaardeerd!

22 januari spelen we om 21.00 in Harderwijk en om 30 januari spelen we om 16.00 thuis tegen Elspeet. Jullie zijn welkom!