Wedstrijdverslag Hellas Dames 1 – Volta Dames 2 vrijdag 5 februari

We vertrokken vrijdagavond richting de polder voor een potje volleybal. We begonnen ontspannen aan de warming-up gevolgd door het inslaan en we waren klaar voor de wedstrijd.

In de eerste set hadden we een goede servicedruk die Volta niet goed kon beantwoorden. Hier en daar maakten wij wat foutjes in de verdediging, maar pakte dit al snel weer op en wisten de set te winnen met een stand van 25-15.

In de tweede set zetten we de servicedruk door en verdedigend liep het gesmeerd. Er was een goede afwisseling op de aanval en we konden deze set naar ons toetrekken. We wonnen de set met 25-09.

In de derde set gingen we een beetje gelijk op, we speelden met iets minder druk waardoor Volta wat meer in het spel kon komen. Dit lieten wij natuurlijk niet gebeuren en we konden de set dan ook afmaken met een eindstand van 25-11.

De vierde set wisselde we aanvallend mooi af en haalden deze set ook binnen met 25-12. Zo keerden wij na een drankje in de kantine met 4-0 winst weer huiswaarts.

Deze positieve flow hopen wij door te kunnen zetten in de volgende wedstrijd. Deze is op zaterdag 20 februari om 16.00 uur in sporthal de Feitenhof. Het belooft een spannende wedstijd te worden tegen Pauwervoll Dames 1. U bent van harte welkom om ons aan te moedigen!