Wedstrijdverslag Hellas Dames 1 – Volta Dames 2

Na 3 weken hard trainen en zonder wedstrijden mochten we afgelopen zaterdag 30 oktober eindelijk weer een potje spelen… en wel tegen Volta Dames 2. We begonnen met de warming-up en deden zoals gewoonlijk onze ‘spiderman’, ‘krabbetjes’ en ‘rupsjes’, waar we lekker warm van werden. Na een fanatieke warming-up waren we dan ook klaar voor de wedstrijd. Aan het begin van de wedstrijd kregen we van coach Jan Remko mee dat we deze wedstrijd vooral plezier moesten maken. Niet letten op het scorebord (wat we toch stiekem deden af en toe), maar lekker ballen.

Het was een wedstrijd waar we misschien niet altijd ons eigen niveau hebben gehaald, maar wel de volle 5 punten hebben binnengesleept. Toen de eerste drie sets binnen waren, kwamen we in de vierde set toch even in de problemen. We begonnen de set met een flinke achterstand door de service van de tegenstander. Heel erg moeilijk was deze niet, maar we kwamen er in ieder geval niet direct uit. Na wat schuiven in het achterveld kwamen we er dan toch uit en haalden we de achterstand weer in. Dit resulteerde in een 4-0 winst op Volta Dames 2.

Aangezien de kantine tot in de late uurtjes gehuurd was en wij echt toe waren aan een lekker wijntje, hebben we er samen met Heren 1 een gezellige avond van gemaakt. Van ‘Wie ben ik?’ met hilarische personen en voorwerpen, waar we negen van de tien keer niet uitkwamen en ons zelf dan maar bestraften met een wijntje, tot aan ‘Twister’ waarin we spieren hebben gebruikt waarvan we niet wisten dat ze bestonden. Leuk spel met een nieuwe variant. Geen ‘Linkervoet op groen’ of ‘Rechterhand op rood’, maar ja… een andere variant (je had er bij moeten zijn). Voor vragen kunnen jullie bij Renalda, Lynn en Wendy terecht, want zij waren hier een ster in. Kortom een hele gezellige avond!

Benieuwd naar de volgende wedstrijd? Wij spelen donderdagavond 5 november om 19.30 uur tegen Pauwervoll Dames 1 in Ermelo. Wees welkom en kom ons aanmoedigen!