Wedstrijdverslag Hellas H1 – VZK H1

Na 3,5 week rust (op een oliebollentoernooi na) stond zaterdag 11 januari de thuiswedstrijd tegen koploper VZK Wezep op het programma. In aanloop van de wedstrijd stond te lezen dat Hellas omhoog kijkt op de ranglijst. Dus er zal gewonnen moeten worden, zodat Hellas echt omhoog kan blijven kijken.

Helaas is deze Willy nog geblesseerd aan zijn enkel. Huilie, huilie. Gelukkig was Thijs bereidt om na zijn wedstrijd bij heren 2 mee te doen met ons.  De warming up begonnen we een beetje rommelig en te laat, maar na het inslaan dachten we dat we er klaar voor waren.

Nu Willy geblesseerd is had hij de taak als coach op zich genomen en een opstelling bedacht die hij alleen snapte. Gelukkig deed hij zo leuk mee voor de boetepot. De opstelling was als volgt: Thijs als setter, Könis op de dia, Lars en Tinus op de pass loper positie en Bonus en Pritt op het midden. Verder kunnen we de eerste set beter vergeten… Een veegpartij 25-7.

De tweede set gaat het al iets beter maar verliezen we met 25-17. In de laatste 2 sets leveren we in ieder geval inzet, maar ook helaas verliezen we deze met 25-22 en 25-23. Even uithuilen en door.

Zaterdag (morgen) 18 januari staat de volgende wedstrijd al op het programma! Om 17.00 mogen we weer een thuiswedstrijd spelen.

Van harte welkom om naar onze revanche te kijken.