Wedstrijdverslag Hellas Heren 1 – HVV Heren 3

Zaterdag 28 november 2015 stond al een tijdje omcirkelt in de agenda’s van de heren van Hellas.

Was er afgelopen zaterdag dan zo’n belangrijke wedstrijd gepland dan hoor ik u denken? Nou over wedstrijd kunnen we kort zijn, maar dat doen we niet. Het werd een 4-0 overwinning en HVV kwam niet boven de 13 punten in een set uit. Verder speelde Pritt en Arjan niet mee. Pritt doet voor dat hij een schouderblessure heeft. Andere verdenken hem ervan dat hij gewoon te beroerd om te planken en om op te drukken….

De wedstrijd werd begonnen in de volgende opstelling, SV natuurlijk Willie, Kuuhle in de diagonaal, de pass lopers waren Tinus en Lars en op het midden stonden Bonus en XL. Sannie fungeerde weer als libero. Pritt en Arjan namen voor deze wedstrijd niet eens de moeite om de 1ste set op de bank plaats te nemen. Wat de schrijver zich wel kon voorstellen, want het was al gezellig in de kantine. Ook deed de eindstand van de 1ste set het vermoeden dat deze aanmoedigen niet nodig waren: 25-10

De tweede set waren er geen wijzigen. Vernoemend waardig is misschien dat Tinus net de bonus van € 15,- niet pakte door iemand vol te raken op de borst i.p.v. het hoofd, volgende keer hoger mikken Tinus. Daantje mocht halverwege invallen voor Kuuhle, dit pakte positief uit wat nu werd deze set gewonnen met 25-8.

De 3de set mocht Rikus aantreden i.p.v. Tinus. En bleef Daantje op de diagonaalpositie. Met weinig noemenswaardige dingen werd deze set met 25-13 gewonnen. De vierde en laatste set werd gestart in dezelfde opstelling als set drie, je kon zien dat de heren beter ingespeeld met elkaar raakte, wat resulteerde in een setwinst met 25-9.

Hierna werd een drankje met elkaar gedaan en bij dames 1 en met schuin oog bij Jongens A en dames 3 gekeken. Na deze wedstrijden brak het moment aan waarom deze data omcirkelt stond in de agenda. Het feest, met het thema wat ik vroeger later wou worden!

Na eerst de opbrengst van de Grote Club actie bekend werd gemaakt (hartelijk dank Dames 1 voor het organiseren van de actie) en bingo onder leiding van Rikus en Willie begon het feest. Zoals de gezegde gaat, de foto’s zeggen genoeg.

volleybalvereniging-hellas-nunspeet-feestje(2)