Wedstrijdverslag Heren1- SSS Heren 7

Hellas Nunspeet Heren 1Op de Donderdag avond stond de wedstrijd tegen SSS Heren 7 gepland. Wij dachten aan een gewaagde titanen strijd tegen de oude mannen van SSS. Verzamelen bij de Feithenhof begon al goed met het te laat komen van Lars waardoor we als een raket door de binnenlanden van Nederland ons naar Barneveld moesten begeven. Aangekomen en onder het genot van een bak koffie werden en waar we veel te veel voor betaalde en alsmaar geld terugkregen begonnen we aan het warm lopen aan de wedstrijd. Tijdens het warm lopen merkte we al dat dit niet de tegenstander was waar wij weet van hadden, dit blijkt dat we dus maar opzoek moeten naar een nieuwe scout. Het warm spelen was allemaal laf iedereen had weinig inzet alsof iedereen de avond ervoor een bruiloft had gehad zoals wel vaker is voorgekomen afgelopen seizoenen.

Set 1 begint en de score wordt geopend door Tinus met zijn wereldberoemde Tinus bal lekker laf maar scoren doet het bijna altijd. Deze set merkte we al dat we met service druk ver zouden komen. Ook was te merken dat we laf hebben warm gespeeld en dat dit een verbeter punt is voor de volgende wedstrijd. Deze set spelen we degelijk volleybal scoren veel maar maken ook veel individuele fouten. Set 1 word gewonnen doe het sterke Heren 1 van Hellas. Tijdens de set wissel weten we allemaal dat we in set 2 beter van start moeten gaan. Dat word ook gezegd door onze aanvoerder Willy. Deze set beginnen we beter en zorgen we ervoor dat we gelijk en voorsprong nemen na een snoepje afgemaakt door Tinus nemen we het heft in handen en laten we zien waarom wij kampioen willen worden. Zowel door Prtt als door Eeuwige veeg wordt er op midden goed gescoord, en zowaar wordt er door prit geslagen een pluim voor deze man. Na een muurtje van Tinus en wat enige boze woorden tegen zichzelf weten we dat we een tandje extra moeten. Aan het eind van de set krijgt Lars een snoepje tot zijn beschikking die meneer met ze vuist wil maken maar hierdoor zowel een snoepje mist als vast tegen de muur slaat. Dit was de omekeer voor iedereen en we maken als een stel gladiatoren de tegenstander af.

Tijdens set 2 komt onze coach voor deze wedstrijd Bonus binnen en vanaf set 3 neemt hij volledige leiding. We beginnen de 3e set met de zelfde 7 als de eerste 2 sets en laten niks over van de tegenstander. Door een goeie service beurt staan we al gauw 9-0 voor en geven deze voorsprong niet uit handen. Aan het eind van set 3 komt daar dan een wissel Kuuhle wordt eraf gehaald door de coach en Daantje komt voor hem in de plaats en neem deze kans met beide handen aan en speelt een goeie 3e set. Ook deze set word door de heren uit Nunspeet gewonnen met riante voorsprong.

De 4de set gaan voor de bonus punten. Coach Bonus maakt een wissel voorafgaand aan het begin van de set. Lars begint op de bank en Daantje gaat op de plek van Lars spelen hierdoor komt de plek weer vrij voor Kuuhle. Deze set spelen we een zeer sterke pot en ook de tegenstander weet dat er geen houden meer aan is tegen ons. Een goeie service reeks van Prit maakt deze set helemaal compleet hierdoor een grote voorsprong. En op het eind laat Puppy toch zien waarvoor hij gekocht is en maakt de tegenstander helemaal bang met ze killblock. Set winst en de wedstrijd word gewonnen met 4-0 . Vijf punten gaan mee terug naar Nunspeet wel wil ik even melden dat we een zeer sportieve tegenstander hadden.

Na de wedstrijd was het tijd voor bier en de Nederlandse dames aanmoedigen die hun kwartfinale speelden tegen Polen.

Mocht u soms niet weten welke bijnaam bij wie hoort hier een lijstje:

• Rikus: Jarik Niebeek
  • Willy: Wilbert Kroon
  • Bonus: Sander den Boon
  • Sannie: Sander den Besten
  • Daantje: Daniël den Besten
  • Kuuhle: Richard de Ruiter
  • Lars: Lars Niebeek
  • Prit: Simon Beelen
  • Eeuwige veeg: Joran Beelen
  • Tinus: Martijn Goudkamp

Wij bedanken u voor het lezen van ons wedstrijd verslag en hopen u graag keer te zien bai een van onze wedstrijden.

Met vriendelijke groeten.

Hellas Heren 1