Wedstrijdverslag: Pauwervoll H1- Hellas H1

Donderdag 3 november stond om 21.30 de uitwedstrijd in Ermelo op het programma. Nou ja 21.30, ervaring leert dat we vaak tegen die tijd pas de zaal in kunnen voor een warming up. Helaas meldde onze libero Nelis zich in de loop van de middag ziek voor vanavond. Om 20.15 verzamelde we bij de Feithenhof, trainers werden van het veld gehaald en wachten tot Daantje zich ook meldde. Ongerust bellen we Daantje op of hij niet toevallig in de middag een mountainbiketochtje had gemaakt. Maar gelukkig hij had zich vergeten af te melden voor de wedstrijd en wou graag het boeteboek spekken.

Na een extra rondje met Ted om de klanken van “Sparta” in de buurt van Calluna ten gehore te brengen, bestelde we een kop koffie om rustig af te wachten hoe laat we de zaal in mochten. Rustig slurpend aan de koffie zagen we tot onze schrik dat de dames die voor ons moesten, op tijd klaar waren met hun wedstrijd… Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Snel omkleden en beginnen aan de warming up.
De opstelling (voor de hele wedstrijd, want Coach Rikus komt ook deze wedstrijd er alleen in als iemand wat breekt): Willie als ballenwipper, Könis op de dia, Tinus en Lars op de passloper positie en Pritt en Bonus op het midden. En ja zij mochten deze avond ook in het achterveld begeven.
Over de wedstrijd kunnen we kort zijn, het was rommelig en vechten voor elk punt.  Met als eindresultaat 3-1 voor Hellas. Geen goed volleybal maar wel 4 punten, prima, ook gezien de teamsamenstelling (zonder libero).
Na de wedstrijd genoten we van de kannetjes bier en teamschaal waar de bakjes saus niet meer gemengd worden omdat diegene (EV) er niet meer is. Zaterdag 12 oktober om 17.00 hebben we eindelijk onze eerste thuiswedstrijd tegen Dynamo Apeldoorn H4. Hopelijk zien wij jullie dan in de sporthal!