Wedstrijdverslag Surf dames 1 – Hellas dames 1

Gaaaaaaapppppp……. 19 maart om 6.15 gaat de wekker, omdat onze lieftallige coach de mening heeft dat je 5 uur voor een wedstrijd wakker moet zijn. Even wennen zo vroeg opstaan op de zaterdag om een volleybalwedstrijd te spelen, maar gelukkig hadden Maaike en Jochem Meijer hier een goed nummer voor. Daarnaast had Annemiek powerfood gebakken (in de zin van een bananencake), die bij sommige helaas niet in de smaak viel en het net zo hard weer uit moesten tuffen…

Op naar Hoevelaken om tegen Surf dames 1 te spelen en de punten mee naar Nunspeet te nemen. We wisten dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden, aangezien de dames van Surf één plek onder ons staan en we de vorige keer met 3-2 verloren hebben. We moesten het helaas zonder Erica (onze die- hard libero) doen vandaag, maar hadden Sifra als versterking mee (nogmaals bedankt). Alle vertrouwen om deze wedstrijd te winnen dus!

De warming- up was meteen fanatiek en we hadden er zin in! De eerst set merkten we dat we als team erg goed in de wedstrijd zaten, er werd goed spel vertoond. Deze set wonnen we dan ook met 25-23. In de tweede set trokken we deze flow door en ook die wonnen we met 25-18.

Maar Surf is een goed team om tegen te spelen en goede tegenstand biedt, in de derde set moesten we zelf meer pit tonen om deze set te winnen. Dat deden we en wonnen met 27-25. We gingen in deze wedstrijd voor de volle punten en waren er van overtuigd dat we ook de vierde set zouden meenemen naar Nunspeet, deze set wonnen we met 25-20.

Complimenten voor Maaike en Lynn, voor het goede spel maar ook zeker voor het oplossen van het spelen zonder libero. Ook Heren 1 bedankt voor het aanmoedigen!!

Na de wedstrijd werden we spontaan getrakteerd op een lekker drankje door JR, onze trotse coach. We hebben afgesproken dat we dit erin houden en dat het de volgende keer trakteren op frikandellen wordt.

In de kleedkamer was het dolle pret met de doucheschuim van Annemiek, de muren daar in Hoevelaken zijn ook meteen een stuk schoner. Lynn kreeg een lekkere koude splash in haar gezicht van Maaike, we dachten even dat ze haar concurrentie wilde uitschakelen… maar dat bleek gelukkig niet zo;).

Aangezien we deze wedstrijd nog niet werden getrakteerd op frikandellen (door JR), hadden we besloten om ons zelf maar te trakteren en alle calorieën die we hadden verband tijdens de wedstrijd er maar weer net zo hard aan te eten. Genieten zeg ik zo!

2 april om 16.00 spelen we thuis tegen Libero, ook zeker geen team dat we kunnen onderschatten. Zien we jullie daar? 🙂