Woensdagavond wedstrijd H1, Dieren op bezoek

Het is woensdagavond 25 oktober, normaal niet een bijzondere avond die rood omcirkeld in de agenda staat. Nou, bij de lange mannen uit Nunspeet wel want competitiewedstrijd nummer 4 stond op het programma. Door verschillende reden is deze wedstrijd verplaatst en op de woensdagavond terecht gekomen. Uit het verre Dieren kwam Auto van Oort/Rebelle H2 op bezoek om een poging te doen de koploper van de promotieklasse te verslaan. Maar lukt dat ze ook? 

 Na een bakje koffie en de eerste euro’s voor de “te-laat-komers” was het tijd om ons om te kleden en warm te lopen onder genot van ons favoriete nummer Sparta (sorry tafeltennis en beweegclub voor onze energieke muzieksmaak). Toen de rust terug was gekeerd in de hal was het tijd om te beginnen. Lars en Rikus op de passer loper plek, Eeuwige veeg en Pritt op de midden, Willy als ballenwipper, Konis op de Dia en Sannie natuurlijk als libero. We begonnen niet al te scherp aan de wedstrijd en lieten hier en daar wat steken vallen. Ongeveer de hele set ging het gelijk op totdat we in de slotfase de set naar ons toe konden trekken met een stand van 25-21. De woorden van Pinkeltje voor de 2e set waren duidelijk, scherp beginnen en vanaf het begin de lijn van de laatste punten uit de eerst set doorzetten. Dit ging helaas niet zoals gehoopt. Deze set ging het weer gelijk op totdat we achter kwamen en het wat wegviel bij ons. Konis werd gewisseld voor Tinus maar het mocht niet baten. De mannen verloren hun eerste set dit seizoen met 22-25. De 3e set moest anders, scherp zijn, overal voor gaan en vlammen! Daantje kwam erin voor Pritt en zo gingen we de 3e set in. De set kwam weer moeizaam op gang maar ging langzaam beter en we kregen een voorsprong van zo’n 6 punten. Konis werd terug gewisseld voor Tinus en de mannen hielden de voorsprong vast en wonnen de set met 25-17. Nog 1 set, nu moest het gebeuren, afmaken die handel. Onder de steun van de supporters gingen de mannen de 4e set in die ook niet van een leien dakje verliep. De set ging moeizaam en werd nogal spannend in de slot fase. De mannen haalden alles eruit om te winnen en dat lukte met 25-23, Weejoo! Deze wedstrijd was niet om over naar huis te schrijven, maar de 4 punten zijn er en de mannen blijven voorlopig bovenaan op de ranglijst. 

Na de wedstrijd werden er natuurlijk hitjes gedraaid en sapjes gedronken in de kantine, ook al was het woensdagavond. Alle supporters die gekomen zijn om ons aan te moedigen, Bedankt! De volgende wedstrijd is Zaterdag alweer tegen Nijkerk met aansluitend het altijd legendarische Oktoberfest! Dus tot zaterdag en kom gerust in uw Lederhosen. 

About Author