Verder winkelen

Lekker met de voetjes in het zand! Op 28 en 29 juni 2024 gaan we weer los met HellasBeach!

Over HellasBeach Nunspeet

HellasBeach is voor veel mensen in Nunspeet en omgeving een vertrouwd en sportief evenement. Het toernooi wordt gespeeld in het laatste weekend van juni op de vrijdagavond en de zaterdag. Vanaf vandaag (6 april) is het weer mogelijk om je in te schrijven voor HellasBeach! Inschrijven kan via het onderstaande formulier klik op direct inschrijven. Voor inschrijvingen geldt dat de volgorde van betaling wordt aangehouden voor het moment waarop je definitief bent ingeschreven.

Wat is er dit jaar anders?

Inschrijving

Vorig jaar zijn we kort voor het toernooi nog druk geweest om een aantal afmeldingen op te vangen zodat alle poules en wedstrijden konden worden gespeeld. We willen teams graag bewust maken dat we jullie graag zien komen maar dat wij er als organisatie ook veel werk aan hebben als een team afziet van deelname. We hebben er daarom voor gekozen om het inschrijfgeld enkel nog voor de helft terug te betalen bij afmelding voor 1 juni. Meld je je af op 1 juni of later dan vervalt je inschrijfgeld volledig. We doen dit omdat we ieder jaar verschillende teams teleur moeten stellen dat het toernooi weer vol zit.

Heren 3x3

Dit jaar wordt de klasse heren 3x3 gespeeld op een veld van 7x14meter. We hebben hiervoor gekozen omdat we dan nog meer wedstrijden kunnen spelen tijdens het toernooi.

Tournify

Net als vorig jaar gebruiken we deze editie de tournify app. Anders dan vorig jaar moet de scheidsrechter nu ook de uitslagen doorgeven via de app. Voor de eindcontrole gebruiken we nog wel uitslagbriefjes maar die zijn enkel voor het geval er discussie is over uitslagen. Verderop deze pagina vindt je ook een filmpje over de werking van Tournify.

Inschrijfgeld

• Recreanten mix 4x4 (€60)
  • Heren 4x4 (€60)
  • Dames 3x3 (€50)
  • Heren 3x3 (€50)

Update: Inschrijving=VOL!

Alle poules zijn inmiddels vol! We werken momenteel aan de speelschema's en we verwachten deze weer mooi op tijd met jullie te kunnen delen. Zodra de schema's bekend zijn ontvang je van ons een mailtje!

Heb je nog vragen of is er iets onduidelijk stuur een email naar beach@vvhellas.nl.

Scholierentoernooi

Net als voorgaande jaren is er ook dit jaar een scholierentoernooi wat voorafgaat aan het hoofdtoernooi op vrijdagmiddag. De inschrijving hiervan gaat op een later moment open. De scholen/leraren worden hierover op tijd over geïnformeerd. Er is dit jaar plek voor 25 teams en we hopen dan opnieuw op een grote opkomst vanuit de scholen. Er wordt dit jaar opnieuw gestreden om de wisselbeker die de kampioen van het toernooi een jaar lang op school in prijzenkast kan zetten!

Vanaf 15 mei kun je je inschrijven als schoolteam via onderstaande inschrijfformulier of klik op onderstaande link!

Update inschrijving=VOL!

Ook voor het scholierentoernooi kunnen we inmiddels melden dat we vol zitten. Met 25 teams verwachten we een groot en sportieve editie van het scholierentoernooi!

Aanmelden als vrijwilliger?

Schrijf je direct in!

Tournify

Net als vorig jaar gebruiken we deze editie de tournify app. Anders dan vorig jaar moet de scheidsrechter nu ook de uitslagen doorgeven via de app. Voor de eindcontrole gebruiken we nog wel uitslagbriefjes, maar die zijn enkel voor het geval er discussie is over uitslagen. Een gebruiksaanwijzing krijg je bij de inschrijving toegestuurd per e-mail.

Inschrijving voor HellasBeach 2024 is gesloten!

De speelschema's verwachten we op korte termijn bekend te maken. Hierover informeren we jullie per email.

Sporthal Hellas

Elektraweg 5
8071 CX Nunspeet

info@vvhellas.nl