Verder winkelen

Samen weer het zand tussen de tenen ervaren. 2022 mogen we weer van start met HellasBeach!

Over HellasBeach Nunspeet

HellasBeach is voor veel mensen in Nunspeet en omgeving een vertrouwd en sportief evenement. Het toernooi wordt gespeeld in het laatste weekend van juni op de vrijdagavond en de zaterdag. De afgelopen jaren is het toernooi gegroeid met een scholierentoernooi wat voorafgaat aan het hoofdtoernooi op vrijdagmiddag.

Vanaf vandaag (16 april) is het weer mogelijk om je in te schrijven voor HellasBeach! Inschrijven kan via het onderstaande formulier klik op direct inschrijven. Voor inschrijvingen geldt dat de volgorde van betaling wordt aangehouden voor het moment waarop je definitief bent ingeschreven. Dit jaar zijn er een paar wijzigingen in de opzet van het toernooi. De klasse heren 3x3 is terug van weggeweest en neemt de plek in van heren 2x2. Daarnaast is de jeugd poule (tot 16 jaar) vervallen. De jeugd kan zich nog altijd opgeven maar moet dat dan doen bij de recreanten 4x4 klasse mix.

Op deze pagina geven we ook regelmatig een update over de inschrijvingen over welke poules vol zijn of waar juist nog een plekje vrij is. Dit doen we omdat we afhankelijk zijn van hoeveel interesse er is per categorie. Mocht een poule wat achterblijven, qua belangstelling dan kan dat extra plaatsen elders opleveren en omgekeerd. Het is ieder jaar weer dringen geblazen om mee te doen, daar zijn wij als organisatie natuurlijk heel blij mee! Schrijf je snel en zorg dat je betaald dan is de kans het grootst dat je mee kunt doen.

Aanmelden als vrijwilliger?

Schrijf je direct in!

Uitgelichte beach updates (more soon!)

Beach

Inschrijving HellasBeach 2022 is geopend!

15 apr 2022
Beach

Hellas beach 2022

18 jan 2022

Inschrijven als team voor HellasBeach

Voorwaarden voor inschrijving:
● Je bent pas definitief ingeschreven als de betaling is ontvangen!
● Voor plaatsing voor het toernooi is de betaaldatum bepalend.
● VOL = VOL

Teamnaam *
Selecteer een poule *
Intresse in teamtraining?